Inloggen

BS De Keerkring

preview
Nieuwsbrief 6
Aankondiging algemene leden vergadering Oudervereniging.

Maandag 18 oktober 2021 houdt de Oudervereniging (OV) haar jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). De Oudervereniging helpt de leerkrachten bij het organiseren van activiteiten die bepalend zijn voor de goede onderlinge sfeer of voor ontspanning zorgen. Denk aan activiteiten tijdens de feestelijkheden, zoals: Sinterklaas, Kerst en Pasen of culturele evenementen zoals een museumbezoek of een bijdrage aan de Kinderboekenweek. Daarnaast coördineert de OV de schoolfotograaf en organiseert en betaalt de OV het schoolreisje.

 

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) geven we inzicht in de financiën en de bestedingen van de OV van het voorgaande schooljaar en bespreken we de planning en budget voor het nieuwe schooljaar. Tijdens de ALV wordt tevens verslag gedaan over de correcte weergave van de financiën door een onafhankelijke kascommissie. Daarnaast worden de georganiseerde activiteiten van het voorgaande jaar besproken en de plannen voor het komende jaar toegelicht.

 

De ALV is open voor alle leden van de Oudervereniging (alle ouders die de schoolbijdrage voor hun kind(eren) hebben betaald). U bent dus allen van harte welkom om 20:00 in de aula van de school. Voor een kop koffie met wat lekkers wordt gezorgd.

Inline image

 

Indien u vragen heeft over de OV, de ALV of andere activiteiten kunt u altijd contact opnemen met één van de leden van de Oudervereniging of met de secretaris via annerietflorack@gmail.com.

 

 

Hockeykamp H.V. Hockeer (24 en 25 oktober)

Heb jij zin in twee gezellige dagen met gave hockeyoefeningen, de allerleukste sociale activiteiten en ben je tussen 5 en 12 jaar oud (of zit je in een F-, E-, D- of C- team)? Meld je dan nu aan voor het herfsthockeykamp op 24 en 25 oktober 2021 bij H.V. Hockeer! 

 

Dit kamp is voor alle niveaus toegankelijk. Nog nooit een hockeystick in je handen gehad? Geen probleem. Wij zullen je voor de trainingen indelen bij het team dat bij je past, zodat het voor iedereen uitdagend is. 

 

Ook voor de hockeyers die al even ervaring hebben, maar nóg beter willen worden, staan onze trainers klaar met tips en trucs. 

 

Programma

Het dagprogramma ziet er als volgt uit. Beide dagen zullen duren van 9:00 uur tot 17:30 uur. Dit betekent dan ook dat iedereen thuis zal overnachten en helemaal uitgerust aan de volgende dag kan beginnen. Tijdens deze twee dagen verzorgen we een tussendoortje, lunch en in de late middag een warme snack. De trainingen worden afgewisseld met leuke spellen voor alle leeftijden. 

 

Vrienden 

Iets wat wij ontzettend belangrijk vinden, is dat iedereen er plezier aan beleeft. Veel vriendjes en vriendinnetjes maken is dan ook erg leuk! Daarom willen we jou vragen om dit bericht te delen met jouw leeftijdsgenootjes, die misschien ook ontzettend graag zouden willen (leren) hockeyen. 

 

Aanmelding

Aanmelden kan door een mail te sturen (vóór 20 oktober) naar een van onderstaande contactpersonen. Deelname bedraagt €50,- per persoon voor het hockeykamp (twee dagen). 

 

Zien we jou straks ook op onze velden? Op naar een onvergetelijk hockeykamp! 

 

Hopelijk tot dan! 

 

Met sportieve groet, 

H.V. Hockeer

 

Ook voor meer informatie, vragen of opmerkingen kan contact opgenomen worden met:

 

Rosalie Reuser

Tel: 06 83 80 25 89

E-mail: Rosalie.reuser@home.nl 

Halloween is coming to Cadier en Keer!!

 

Op zondag 31 okt ‘21 organiseren wij weer een avond vol snoep en gegriezel!! Tussen 16.00 en 19.30 uur kunnen alle kinderen van Cadier en Keer verkleed langs de huizen bij mensen die onze Halloweenposter voor hun raam hebben hangen om (verpakte) snoepjes te vragen. Let op: i.v.m. de veiligheid blijven we aan de kant van het Ireneplein, we steken de Rijksweg niet over!!

 

Programma: 👻

🎃 Tussen 16.00 en 18.00: stempelkaart afhalen bij het Ireneplein om te kunnen starten met de trick or treat route. Denk aan je lampion/zaklamp en mandje voor het snoep!

 

🎃 De stempelkaarten met route kosten 1,- per deelnemend kind. Dit is inclusief heksenranja en een marshmallow roosteren bij inleveren van de volle stempelkaart

‼️ Belangrijk!! Zorg ook voor zichtbaarheid in het verkeer voor de kids, bijvoorbeeld met een fietslampje of reflector!!

 

🎃 Tevens kun je vanaf 16.00 op het Ireneplein genieten van pompoensoep, warme chocomel, glühwein of een broodje hotdog. Alles voor 1,- dus zorg voor Euromuntstukken!

 

🎃 Ook is er om 19.30u de bekendmaking van het origineelste Halloweenkostuum (er is een prijs voor de leukst geklede familie/groep, een prijs voor het engste pakje en een prijs voor het origineelste pakje) Ps: Je hoeft niet persé griezelig verkleed: superhelden, prinsessen etc. zijn ook welkom!

 

🎃 Wie is er creatief en heeft zin om ons te helpen? We zoeken mensen die hun huis/voortuin/garage willen omtoveren tot een Halloweenbezienswaardigheid (Ivm stempelkaartroute) Stuur dan even een berichtje vóór 17 okt als je op de stempelkaart wil komen. Vol = vol!!

 

🎃 Als je als huis niet op deze stempelkaart vermeld staat, maar toch je Halloweencreatie wil laten zien, kun je toch mee doen als bezienswaardigheid!

 

🎃 Word lid van de facebookpagina ‘Halloween Cadier en Keer 2021’ voor het laatste nieuws. Ben je erbij 31 oktober? Tot dan! Griezelige groetjes van het Halloween Team!!

 

☀️☔ Trick or Treat gaat altijd door, de andere activiteiten zijn weersafhankelijk

Klankbordavond 3 november 2021

Op woensavond 3 november is er op school een klankbordavond met als thema "Rapporten". Verleden schooljaar hebben wij de nieuwe rapporten in gebruik genomen. We willen graag met ouders en leerkrachten evalueren, toelichting geven op vragen, wensen inventariseren en vooruit kijken naar de toekomst.


U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze avond. Om zicht te krijgen op het aantal deelnemers ontvangt u een e-mail waarop u kunt aangeven of u deelneemt en met hoeveel personen.

kl

Basisschool De Keerkring

Groenstraat 17

6267 EM Cadier en Keer

www.bsdekeerkring.nl